Mezuniyet Töreni Çoşkusu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Birimler Fakültesinin 2016-2017 eğtim-öğretim yılı mezunları, Halı Saha'da yapılan törenle mezuniyet belgelerini aldı.

534 öğrencinin mezun olduğu törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebül Muhsin Doğan, diğer fakültelerin dekanları, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

"HAYALLERİNİZDEN ASLA VAZGEÇMEYİN"

Yoğun programı nedeniyle mezuniyet törenine katılamayan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç'in selamını törendekilere ileterek konuşmasına başlayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan ise öğrenciler kadar mezuniyet sevincini hak etmiş, onları yetiştiren akademisyenler ve aileler için de alkış istedi.

Mezun öğrencilere, hayatlarında hangi durumlarla karşılaşırlarsa karşılaşsınlar hayallerinden asla vazgeçmemelerini nasihat eden Prof. Dr. Ceyhan, tüm öğrencilere bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diledi.

Konuşmasının ardından, şeref kütüğüne yıldız çakan fakülte birincisi İhsan Horasan, mezuniyet belgesini ve ödülünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan'ın elinden aldı.

Fakülte ikincisi Gülizar Poyraz'a mezuniyet belgesi ve ödülünü İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebül Muhsin Doğan, fakülte üçüncüsü yabancı uyruklu öğrenci Çansaldulan Enkh Amgalan'a ise İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Mutlu mezuniyet begesini ve ödülünü takdim etti.

KOSGEB'den girişimcilik belgesi de almaya hak kazananların belgelerinin de verildiği tören, bir mezuniyet geleneği olan keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.

Haber: Çiğdem ÜNALDI
Fotoğraflar: Hüseyin TEMİZ
Kaynak: http://www.omu.edu.tr/tr/icerik/iktisadi-ve-idari-birimler-fakultesinin-mezuniyet-coskusu