Bağımlılıkla Mücadelede Narkogençlik Faaliyeti Gerçekleştirildi

Yazar: iibfdekanlik | Tarih: 16 Aralık 2022

Fakültemizde Bağımlılıkla Mücadelede Narkogençlik Farkındalık Faaliyeti Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile Samsun İl Emniyet Müdürlüğü/Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü işbirliğinde Bağımlılıkla Mücadelede farkındalığı arttırmak amacıyla Fakültemiz öğrencilerine yönelik "Bağımlılıkla Mücadelede Narkogençlik" eğitim faaliyeti gerçekleştirilidi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans salonundaki programa; Samsun İl Emniyet Müdürlüğü/Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği personeli, Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz katıldı.

Samsun Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği personeli Alattin AKTAŞ uyuşturucu bağımlılığı ile mücadelede öğrencilerimizin desteğini alabilmek ve bilgilendirmek için Narkogençlik modülü üzerinde geniş kapsamlı bilgilendirme yaptı.

Program soru cevap kısmıyla sona erdi.