İNGİLİZCE İKTİSAT BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Yazar: iibfdekanlik | Tarih: 12 Ocak 2023

DUYURU

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılında Endonezya Politeknik Negari Jakarta Üniversitesine İngilizce İktisat bölümünden 2. veya 3. Sınıf öğrencisi gönderilecektir.

Şartlar:

-Değişim programı üniversiteler arası ikili protokol kapsamında olup 1 (bir) yarıyılı kapsayacaktır.

-Gitmeye hak kazanan öğrencilere ücretsiz barınma (üniversite yurdu), harç muafiyeti ve gidiş-dönüş uçak bileti imkanları sağlanacaktır. Endonezya’da yapılacak kişisel harcamalar öğrencinin kendi sorumluluğundadır

-Aday öğrencilerden en az B1 seviyesinde İngilizce yeterlilik beklenmektedir. Güncel (son iki yıl içerisinde YDS veya YÖKDİL’den alınmış) dil puanı olan öğrenciler karekodlu sınav sonuç belgelerini kullanabilirler.

-Dil puanı olmayan aday öğrenciler ise OMÜ’nün yapacağı İngilizce sınavına katılacaklardır.

-Aynı dil puanının alınması durumunda GANO’su yüksek olan öğrenci tercih edilecektir.

Başvurular : uib@omu.edu.tr adresine yapılacaktır.

Son başvuru tarihi : 23.01.2023’tür.

Başvuru için gerekli evraklar: a. Güncel Öğrenci Belgesi b. Güncel Transkript c. Varsa YDS/YÖKDİL B1 Seviyesi Sonuç Belgesi

İngilizce Seviye Tespit Sınavı 30 Ocak 2023’te OMÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nda yapılacaktır. 10.00’da Dil kullanımı ve Yazma Sınavı; 13.30’da Konuşma Sınavı yapılacaktır