2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı(Atatürk İlkleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, İngilizce ve İş Sağlığı ve Güvenliği)Sınav Takvimi

Yazar: iibfdekanlik | Tarih: 16 Kasım 2021

  Üniversitemiz bünyesinde okutulmakta olan Ortak Dersler' in (Atatürk İlkleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, İngilizce ve İş Sağlığı ve Güvenliği) sınav tarihleri aşağıda verilmiştir. Öğrencilerimiz sınav için gerekli alt yapıyı (internet, bilgisayar, telefon vs) kendileri temin etmelidir. Öğrenci hangi dersin sınavına hangi saatte gireceğini https://uzem.omu.edu.tr/ortak-dersler-sinavlar/ adresinden öğrenebilir. Sınav sistemine girmek için gerekli açıklamalar sayfada mevcuttur.

Ara sınav: 20-21 Kasım 2021, online, sinav.omu.edu.tr

Mazeret sınavı: 25 Aralık 2021, online, sinav.omu.edu.tr

Final sınavı: 22-23 Ocak 2022, online, sinav.omu.edu.tr, (Tıp, Diş Hekimliği, Hukuk Fakülteleri için vize sınavı)

Bütünleme sınavı: 5-6 Şubat 2022, online, sinav.omu.edu.tr, (Tıp, Diş Hekimliği, Hukuk Fakülteleri için mazeret sınavı)