Bölümler Oryantasyon Toplantısında Bir Araya Geldi

Yazar: iibfdekanlik | Tarih: 13 Ekim 2021

Pandemiyle beraber çevrimiçi sürdürülen oryantasyon toplantılarımız yüz yüze eğitime geçilmesiyle fakültemizde maske ve hijyen tedbirleri eşliğinde gerçekleşti. Bu yıl fakültemize kayıt yaptıran öğrencilerimizin yer aldığı programa fakültemizin Dekanı Prof. Dr. E. Muhsin DOĞAN, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Özaydın, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nuray KESKİN, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Metin SAĞLAM, İşletme Bölüm Başkan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Durmuş YILDIRIM ,öğretim üyeleri ve öğrenci danışmanlarımız katıldı.
Sunucu Dr. Metin KORKMAZ'ın takdimiyle açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. DOĞAN şunları söyledi:

"Aralık 2019'da tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 Pandemisi ülkemizde de bazı hayati tedbirlerin uygulamaya konmasına neden oldu. Fakültemiz için pandeminin en önemli sonucu kuşkusuz yüz yüze eğitimden uzaktan eğitime geçilmiş olmasıydı. Öğrencilerimiz fakültelerinin sağladığı mekânsal olanaklardan belli bir süre uzak kalmak zorunda kaldılar. Bu süreçte fakültelerini hiç görmeden öğrenim hayatına başlayan öğrencilerimiz de oldu. Bugün her ne kadar önlemlerle bir araya gelsek de umut ediyorum ki en kısa zamanda bu tedbirlere ihtiyaç duymayacağımız zamanlarda da bir araya gelebiliriz." dedi.

Toplantı bölüm başkanlarımızın konuşmaları ve bölüm tanıtımlarıyla sonladı.