İşletme Bölümü Öğrencilerimizin Teknopark Ziyareti

Yazar: iibfdekanlik | Tarih: 13 Nisan 2022

İşletme Bölümü Öğrencilerimizin Teknopark Ziyareti

Teknopark ziyaretine öğrencilerle birlikte OMÜ İ.İ.B.F. İşletme Bölüm başkanı Doç.Dr.İdris Varıcı ve İşletme Bölümü Araştırma Görevlileri Seda Abacıoğlu, Merve Gülmez Özdemir ve Hilal Cengiz katılım sağladı.

Öğrencilere, Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Osman Özkoç tarafından Teknopark hakkında bilgilendirme gerçekleştirildi. Teknopark’ın öğrencilere ve tüm girişimcilere sunmuş olduğu imkanlar ve girişimcilik hakkında bilgilendirme yapıldı. Ardından Şirketleşme ve Girişimcilik Uzmanı Betül Aras, öğrencilere girişimcilik hakkında sunum gerçekleştirdi.

Öğrencilere, Samsun Teknopark’taki Ar-Ge firmalarının işleyişi hakkında bilgilendirme yapılması adına, Teknopark Ar-Ge firmaları işletmenin farklı departmanlarını ilgilendiren alanlarla ilgili bilgilendirme gerçekleştirdi. Firmaların yaptığı bilgilendirmede projelerin işleyişi ve Samsun Teknopark’ın sunmuş olduğu imkanların kullanımı hakkında bilgiler verildi. Öğrenciler ziyaret sonrası memnuniyetini dile getirirken daha sonra ayrıntılı olarak şirketlerle görüşme, staj ve iş olanakları için yeniden ziyaret adına söz alındı.