Öğrenci Sempozyumu Hakkında

Yazar: iibfdekanlik | Tarih: 10 Haziran 2021

Katılım Ücreti ve Sağlanan İmkanlar

Bu sene yedincisi düzenlenecek olan Uluslararası Öğrenci Sempozyumu SAMSUN’da gerçekleştirilecektir.
Tarih: 1 Ekim-3 Ekim 2021, Samsun Üniversitesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi, SAMSUN
"Sempozyum programına kabul edilen öğrencilere ve araştırmacıların ulaşım, konaklama, üç öğün yemek ve sempozyumun son oturumundan sonra şehirde yapılacak olan kültür gezisi organizasyon ve sponsor kurumlar tarafından karşılanmaktadır. Sempozyum için hiçbir katılım ücreti alınmamaktadır. Yurtdışından katılmak isteyen araştırmacıların yol masrafları karşılanmamakla birlikte diğer masrafları organizasyon ve sponsor kurumlar tarafından karşılanmaktadır. Sempozyumda sunulan bildiriler daha sonra bildiri kitabı, derleme kitap ve dergide basılacak olup, katılımcılara katılım belgesi ve sertifika takdim edilecektir."

Önemli Tarihler

Özet Gönderme İçin Son Tarih: 1 Temmuz 2021