Ondokuz Mayıs Üniversitesi Organizasyonunda OKAF'22 sona erdi

Yazar: iibfdekanlik | Tarih: 4 Mart 2022

Eski Makro Alışveriş Merkezi’nin bulunduğu alanda açılan ve 2 gün sürecek fuara; Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, OMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Fehmi Yazıcı ve Prof. Dr. Recep Sancak, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, OMÜ OKAF’22 Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Esat Şanlı, siyasi parti temsilcileri, akademisyenler, çok sayıda katılımcı kurum, kuruluş ve firma yetkilisi, sivil toplum kuruluşlarının sorumluları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimle Fakültesi OKAF'22 fuarında Akademik - İdari ve Öğrencileriyle birlikte tam kadro yerin aldı.

![DSC_2639]![DSC_2639]![OKAF%2010%284%29] ![OKAF%20%281%29]![OKAF%20%283%29] ![OKAF%20%2822%29]