Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF'23 Hakkında

Yazar: iibfdekanlik | Tarih: 26 Nisan 2023

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF'23 Hakkında

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda; Üniversitemiz ev sahipliğinde, 10 paydaş üniversitenin katılımıyla, 28-29 Nisan 2023 tarihlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonda Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF'23) düzenlenecektir. 28 Nisan Cuma günü saat 10.00 da Atatürk Kültür Merkezi'nde (Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü) açılış programı yapılacaktır. Açılışa birimizde görev yapan akademik personeli ve o gün dersi veya uygulaması olan tüm öğrencilerin katılımının sağlanması hususunda gereğini rica ederim.

Etkinlik programına https://okaf.omu.edu.tr/etkinlik-takvimi/ linkten ulaşabilirsiniz.

Not: Kurupelit Kampüsünden otobüs kaldırılacaktır. Güzergahı: Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi-Mühendislik Fakültesi-Ziraat Fakültesi-Sağlık Bilimleri Fakültesi-Sağlık Hizmetleri MYO-İlahiyat Fakültesi-İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiYabancı Diller Yüksekokulu (Üniversite Cami Otobüs Durağı)-Diş Hekimliği Fakültesi- Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi-Veteriner Fakültesi-Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (AKM Önü), Tıp Fakültesi (5 Nolu Kapı) -Rektörlük Binası-Güzel Sanatlar Kampüsü (Otobüs Durağı) güzergâhından Fuar alanına geçilecektir.

Tarih/Saati: 28 Nisan Cuma Sabah:09.00 Eğitim Fakültesinden otobüs kalkacaktır.