Kariyer Günleri’22 Etkinliğini Düzenlendi

Yazar: iibfdekanlik | Tarih: 28 Mart 2022

Uluslararası Ticaret Ve Lojistik Topluluğu Kariyer Günleri’22 Etkinliğini Düzenledi!

Uluslararası Ticaret Ve Lojistik Topluluğu, 22-23 Mart tarihlerinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda “Kariyer Günleri’22” etkinliğini düzenledi.

Etkinlik kapsamında alanında uzman farklı isimler konuk edildi. Topluluk danışmanı Ar. Gör. Dr. Metin Korkmaz’ın ve Uluslararası Ticaret Ve Lojistik Topluluğu yönetim kurulu başkanı olan Özgür Görkem Güngörmez’in açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlikte, “Borsan Kablo” Satın Alma Uzmanı Yeliz Bebek, “Askıda Ne Var? Kampüste Ne Var?” Genel Müdürü Sanem Yıldız, “Sameks Dış Ticaret Eğitim Ve Danışmanlık” Kurucu Ortağı Sefa Sevindik, “Ceynak Lojistik” Şube Genel Müdürü Ali Seven, “Kavçim Çimento Sanayi” İhracat Uzmanı Zeynep Şen konuk edildi.

Yağmur Gül Hendekci, Batuhan Mirhat Duyak, Şevval Aköz ve Metehan Karaman’ın sunumlarıyla 2 gün süren etkinlikte İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, iş insanlarının deneyimlerinden istifade etme olanağı buldukları gibi sahne arkasında da bir araya gelme fırsatı elde ettiler. Etkinlik kapsamında sunum yapan iş insanlarına Uluslararası Ticaret Ve Lojistik Topluluğu yönetim kurulu üyeleri Dilan Koçdemir, Aisuluu Chynyshbaeva ve Şule Battal, Ondokuz Mayıs Üniversitesi fidan bağış belgelerini takdim ettiler.

Foto-2

Foto-8

Foto-9

Foto-11

Foto-12