Yaz Okulunda Başvurulabilecek Dersler

Yazar: iibfdekanlik | Tarih: 28 Mayıs 2024

Listelerde yer alan Başvuru sütunu bölümünde * işareti bulunan derslerin, taban puanı Fakültemizin ilgili bölümlerinden daha yüksek olan diğer Yükseköğretim Kurumlarındaki karşılıkları incelenmiş ve ilgili Yüksek Öğretim Kurumlarında verilen söz konusu derslerde uygulama faaliyetlerinin yer almadığı görülmüştür. Bu durumda, söz konusu dersler için OMÜ Yaz Okulu Eğitim-Öğretim Yönergesinin 11. Maddesi 9. Fıkrasında yer alan “ders içeriğinin %80’in üzerinde uyumlu/yeterli olması durumunda eşdeğer kabul edilir...” koşulu sağlanmadığından; bu derslerin bir başka Yükseköğretim Kurumunun Yaz Okulu programından alınması yönündeki talepler kabul edilemeyecektir.

Listelerde yer alan Başvuru sütunu bölümünde * işareti bulunmayan derslerin taban puanı Fakültemizin ilgili bölümlerinden daha yüksek olan diğer bir Yükseköğretim Kurumunun Yaz Okulu programından alınması yönündeki talepler ise ilgili komisyonlar tarafından incelenecek ve söz konusu talepler ancak ilgili dersler için OMÜ Yaz Okulu Eğitim-Öğretim Yönergesinin 11. Maddesi 9. Fıkrasında yer alan “ders içeriğinin %80’in üzerinde uyumlu/yeterli olması durumunda eşdeğer kabul edilir...” koşulunun sağlanması durumunda kabul edilecektir.

Bölüm Yaz Okulu Liste
İktisat Tıklayınız